SFC HÄMEENHELMEN SYYSTALKOOT

18.9.2018

 

Hämeenhelmen syystalkoot pidetään 29.9.2018 klo 10-17.

Paljon on hommia, tervetuloa mukaan. Jokaiselle löytyy varmasti jotain hommaa.

Osallistujille tarjolla helmeilevää seuraa ja soppaa.

 

Mikäli sinulla on lahjoittaa kotilottomia ja muutoinkin pöpöttömiä kasveja alueelle, voit kertoa siitä: tiedottaja@hameenhelmi.com.

 

 

HÄMYKARAOKEN KARSINTA KÄYTY

13.6.2018

 

SF-Caravan Ydin-Häme ry:n - SFC Hämeenhelmen edustajina Hämykaraokefinaalissa Tilkunpellossa toimivat Marika Järvensivu ja Tomi Juntunen.

 

 

YHDISTYKSEN JÄSENTIEDOTE JULKAISTU

21.5.2018

 

Yhdistyksen/alueen uusin tiedote on julkaistu tänään. Tiedotteen löydät täältä. Lukaisepa läpi niin tiedät mitä meillä on tapahtunut ja mitä tuleman pitää.

 

 

TALKOOT TULEVANA LAUANTAINA 5.5.18

2.5.2018

 

SFC Hämeenhelmessä järjestetään kevättalkoot tulevana lauantaina, 5.5.18. Tarkoitus olisi aloitella aamulla "käskynjaolla". Tarkempi aikataulu löytyy Helmen ilmoitustaululta perjantain aikana.

 

Pääteemana on saada "Helmi" talven jäljiltä edustuskuntoon näin kauden kynnyksellä. Työnsarkaa löytyy jos jonkinlaista, polttopuiden tekemisestä aina kevyempiin puunaushommiin, joten kaikki kynnelle kykenevät lämpimästi tervetuloa!

 

Yhdistys tarjoaa kaikille talkoolaisille ruoan iltapäivällä. Illalla pääsee saunomaan ja rentoutumaan.

 

Erillisiä ilmoittautumisia ei tarvita, mutta jos sinulla on mielessä jotain talkoisiin liittyen, niin ota yhteys aluepäällikköön:

 

Jari Friman

040 7380 500

aluepaallikko(at)hameenhelmi.com

 

 

SAUNA VALMISTUNUT REMONTISTA

26.4.2018

 

SFC Hämeenhelmen yksi ylpeyksistä, eli pääsauna on rempattu näin kauden kynnyksellä. Neljä vuotta ympärivuotista kovaa käyttöä kestäneet pintalaudat päätettiin vaihtaa uusiin ennen kuin kausi pyörähtää kunnolla käyntiin. Ahkera talkooporukka teki homman alta aikayksikön! Samoilla vauhdeilla reipas talkooporukkamme sutaisi saunaan uutta väriä ja nyt vieraamme saavatkin naatiskella Helmen pehmeistä löylyistä hieman hämyisemmissä tunnelmissa. Tervetuloa saunomaan!

 

 

UUSI SIVUSTO AVATTU

25.4.2018

 

SFC Hämeenhelmen & SF-Caravan Ydin-Häme ry:n nettisivut ovat kokeneet uuden ulkoasun. Lähtökohtana uusitulle sivustollemme pidettiin selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä sekä raikkaampaa ulko-asua.

Ensiaskeleet on nyt otettu, kun tänään, 25.4.2018 uusi sivusto on tuutattu eetteriin kaiken kansan ihmeteltäväksi! Työ on vielä kesken, mutta keskeisimmät elementit pitäisi sivuilta jo löytyä. Sivustoa tullaan kehittämään lähikuukaudet käyttäjäpalautteen pohjalta sekä siirtämään entisiltä sivuilta kaikki olennainen tieto tänne. Tästä syystä vanha sivusto pidetään vielä rinnalla, osoitteessa www.caravan-ydinhame.fi, kunnes kaikki data on saatu onnistuneesti siirrettyä tänne.

Kaikki käyttäjäpalaute on erittäin tervetullutta, jotta saamme sivustosta kaikkia palvelevan kokonaisuuden. Annathan siis sekä risut että ruusut meille yläpalkista löytyvän palautelomakkeen kautta, kiitos!

 

LEPPÄKOSKENTIE 788

12380 LEPPÄKOSKI

SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY

SFC HÄMEENHELMI